Rf 60 deuren in RVS 316

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                In de keuken van een bankinstelling; opbouwkozijn, rond kijkglas, plaaatsing door KBS SYSTEMS te Wilrijk