Partner’s days 2016 : start !

Op 4 en 5 februari 2016 heeft Heinen een meeting georganiseerd tussen zijn partners, de salesafdeling, R&D-ingenieurs en het ontwerpbureau om enerzijds de resultaten van 2015 te analyseren en anderzijds de nieuwe projecten in 2016 voor te bereiden.

 

Dit evenement vond plaats in het prestigieuze Château d’Urspelt in het Groothertogdom Luxemburg waar verschillende meetings en momenten van ontspanning elkaar afwisselden.

 

Donderdag ging van start met een uiterst boeiende presentatie van dhr. Edwin Van Wesemael, Technisch Directeur van ISIB, waar de overschakeling van de NBN- naar de CE-markering uitvoering werd besproken. Daaropvolgend werd dieper ingegaan op de nieuwe ontwikkelingen en de uitstekende bedrijfsresultaten van het voorbije jaar en de feedback van de verschillende partners.

 

Deze continue verbetering van onze bedrijfsprocessen, door middel van deze feedback, stelt ons in staat om ambitieuze doelen voorop te stellen voor het jaar 2016.