Ons concept

ONS CONCEPT : METAL+ INSIDE

 

 

Metal+ Inside

 

Metal+ Inside is het kwaliteitslabel van Heinen op basis van meer dan 40 jaar ervaring. De Heinen-technologie verenigt duurzaamheid, stevigheid, onderhoudsgemak en echte veiligheid in een uniek concept!

 

Een deuroplossing op maat is een oplossing die al te vaak wordt onderschat. Een goede analyse van de behoeften op basis van eenvoudige vragen kan heel wat latere problemen voorkomen.

 

 Hoe – en hoe vaak – zal de deur worden gebruikt?

 

Deze vraag is belangrijk om het juiste niveau qua weerstandsvermogen en mechanische sterkte te vinden en een duurzaam doeltreffende deur te ontwikkelen. Werkt de deur niet correct als deur, dan hebben haar veiligheidsprestaties niet veel zin. De zekerheid van de functionaliteit van de deur is een permanente prestatie geboden door Metal+ Inside.

 

Uiteraard zijn goede veiligheidsprestaties eveneens belangrijk; ze hebben echter slechts waarde op een bepaald tijdstip terwijl de goede werking een permanent voordeel biedt.

 

 

Welke veiligheidsprestaties worden van de deur verwacht en welk prestatieniveau moet worden verzekerd?

 

Belangrijk is het juiste veiligheidsniveau op de juiste plaats. Moet de deur weerstand bieden tegen een enkele vorm of tegen meerdere vormen van agressie, zoals intrusie, geluidshinder, brand, explosie, kogels, gas, enz., en tot welk niveau?
20160211_heinen-la porte cette inconnue - NL-V1-p1

 

De deur kan worden uitgerust met verscheidene uitrustingen zodat ze haar functie in de betreffende omgeving perfect kan vervullen. Uiteraard zonder afbreuk te doen aan het prestatieniveau van de voorgestelde deur of haar veiligheidskenmerken. Zo kan er bijv. een toegangscontrolesysteem worden toegevoegd, of een specifieke beglazing, ventilatie, een antipaniekfunctie, een automatiseringsinrichting, enz.

 

Duurzame bescherming (en niet alleen op een bepaald moment in het laboratorium) is een van de voornaamste uitdagingen waaraan een veiligheidsdeur moet voldoen!